miercuri, 17 martie 2010

Pornind la drum 2-3 (intermediar)

Cumva pana la pasul 3, adica cumpararea efectiva a masinii, sunt niste pasi mai mici (foooarte draguti) care iti arata ca nu mai trebuie amanat si ignorat pasul 3.

Exemplu: imi sun prietena si ii spun ca m-am hotarat: "cumpar masina!" si ea se bucura: "bine ca mi-ai zis ca voiam sa-ti cumpar eu!". (Asa prieteni va doresc si voua. :)

Alt exemplu: merg in librarie sa caut, nu se stie ce, dar cautam asiduu, pe toate rafturile, poate-poate gasesc. Si-am gasit: Manual de croitorie, in limba romana si-n toata legea, cu explicatii de tesaturi, cusaturi, cu tipuri de haine si care se potrivesc cu forma corpului tau! Achizitionat.


Excelent!

E :) fericita

5 comentarii:

  1. Ce marca ai ales? In functie de ce? Hai, cumpara tu, ca sa ne incurajezi si pe noi, cei de margine, dar doritori, sa ne luam.
    Bisous,
    Lu

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ales Brother Innov-is 10, pare foarte usor de folosit, chiar si pentru novice, dar investitia e destul de mare ptr inceput, de aci si perpeleala. :) Pupi, Eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vedem daca acum, cu noua infatisare a blogului, putem posta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bon, problema poate vine de la ecranul meu, prea mic. Daca zoomez imaginea pare sa fie in regula.
    Voiam sa iti zic ca am studiat masina pe internet si pare foarte performanta. Si da, nu e primul pret...
    O cumperi?
    L

    RăspundețiȘtergere
  5. Am rezervat-o deja, urmeaza sa merg la showroom ca un nene care stie ce face sa-mi arate si mie cum functioneaza toata tarasenia. Aci e partea partilor. Daca cred ca nu ma descurc, imi cumpar cel mai usor de folosit model inventat vreodata (si sper ca acesta sa nu fie un ac si cateva culori de ata).
    Rezervarea tine pana dupa Pasti, acum cu pregatirile (ca la romani!) nu reusesc sa ajung.
    pupi

    RăspundețiȘtergere