marți, 16 martie 2010

Pornind la drum 1

De cand m-am apucat eu de cusut, prietenii ma intreaba: "Ce-ai avea nevoie ca sa-ti creasca eficienta?" Initial, mi-am dorit o masina de stantat fetru/material, dar adevarul este ca nu stiu daca ar fi meritat investitia pentru ca brose de fetru cred ca poti face doar pe termen scurt. In plus, rezultatele unei astfel de masini nu sunt decat taieturi de material, fie el fetru sau altceva.




Mi-as fi dorit sa fac jucarele din material, decoratiuni, perdelute, pernute, sorturi de bucatarie, prosopele de bucatarie, fete de masa, rochite pentru fetele mele (mai ales, pentru ca celei mari ii place mult sa se invurta in rochite, probabil ca ii va place si celei mici, dar deocamdata nu se tine pe picioruse:). Asa ca de atunci am inceput sa-mi doresc o masina de cusut.



Cu ajutorul unei prietene am gasit site-ul: www.cusutsibrodat.ro. Va spun despre el, pentru ca daca sunteti in situatia mea: adica va doriti masina de cusut si habar nu aveti cum se foloseste, ce tip de masina se potriveste cu visele din noaptea trecuta, atunci site-ul asta ne face o mare favoare. Completam chestionarul legat de masini (care dezbate exact ce-am visat noi) si primim raspuns personalizat cu ce masina ni se potriveste, tipul de accesorii pe care ar trebui sa-l mai achizitionam. Apoi, putem comanda de la ei sau putem merge intr-unul din showroom-urile in care este disponibila (daca nu ma insel, sunt si in provincie). Din ce-am cercetat pe site marcile comercializate sunt Brother si Bernina.



E.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu