vineri, 4 martie 2011

Sacose, simple trebuia :D

Bun, trebuia sa fie totul simplu. Si dragut.
Doar ca eu trebuia sa execut.. si well, eu se pare ca am o problema cu lucrurile simple. Le complic. Inexplicabil si de fiecare data.
Cam asa..

Si iata complicatiile.
Trebuiau sa fie 2 sacose, simple, neagra si maro. Cea neagra ptr un baiat.
Ce m-am gandit.. de ce sa nu ii fac bie pe margini, ca intaritura, ca baietii cara chestii (de fapt, fetele cara, nu stiu despre ce vobesc...). In fine, am facut. Am intarit si bretelele, cu alt material, ca de.. de ce sa fie simple lucrurile, nu? :D

Cea maro... trebuia sa aiba o broderie mica.. motive vegetale discrete.. dar nu, eu trebuia sa intreb daca nu se doresc flori, si am avut de ales intre maci si lalele, am stilizat niste lalele dupa un motiv de broderie, am facut 2, una pentru Lu si alta ptr Simo. Apoi, am facut captuseala la buzunar. Apoi, nu m-am putut abtine si am facut si la sacosa. :D Ce sa fac? Ma dau in vant dupa complicatii.:D

Well, Lu, asta e. :)

Pup. The most complicated version of me, Ena. :)

5 comentarii:

  1. Uau, a mea e extrem de draguta, imi place foarte mult. Dar trebuie sa reevaluam (sa complicam :)) si pretul, in conditiile astea.
    Cea pentru sot nu o vad prea bine in fotografie. Nu-mi dau seama de materialul de pe bretele. Oricum, daca nu ii place lui, o iau tot eu. Doua sacose nu sunt niciodata de prisos, ca doar femeia cara, nu? Pot sa fac una de dosare si una de legume la piata.
    Iti multumim frumos pentru ajutor si pentru ca ai vrut sa fie cat se poate de bine.
    Cu mult drag,
    Lu

    RăspundețiȘtergere
  2. Lu, am hotarat o refac, chiar daca o pastrezi tot tu, ma avant sa o refac, in bej, nu mai am negru :D.
    Imbratisari, Ena. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uau, am ascultat si melodia. Ce inspirata esti. Adica am inteles inceputul, dar cand au inceput sa se dezlantuie duduile, n-am mai inteles. Nu poate sa faca lucruri simple pentru ca se rostogoleste pe rau? Vai mie, poate inteleg gresit vreo consoana, dar nu am prins povestea cantecului. Desigur, pot sa caut pe internet.
    Oricum ar fi, eu abia astept sa ma joc cu lalelele tale si sa le arat lui Chichi.
    Pupaturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu inteleg mai departe. Na, am recunoscut, dar cred ca este un cantec despre o tanti care muncea mult si era mandra. Oricum, prima parte era de baza in alaturarea cantecului cu creatiunea din postare. Chichi este micuta Simo? :) Banui ca da, asa ca, te rog, transmite salutarile mele demoisellei Chichi. Pupi, Ena.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ea e, ea e. Viseaza la lalele brodate acum.
    Pupam si noi.

    RăspundețiȘtergere