miercuri, 16 martie 2011

Mov-Mauve-Lila-Violett

Mi-a placut sa lucrez sacosele astea mov, mai ales ca am si eu un fix la culoarea asta, de prin facultate. Asa ca mi-am amintit de anii de colegiu, de iesirile cu colegiu, de orele petrecute la internet cafe, de serile de invatat cu o cafea in fata (de care nu ma atingeam, pentru ca nu-mi place prea mult gustul cafelei) si alte cate si mai cate.




Cam asa. :D
Ena
(Mauve)

2 comentarii:

  1. Ena, sunt tare frumoase. Mi-ai deschis apetitul pentru sacose din panza. Drept care am inceput sa le testez pe cele pe care le propun mai nou magazinele (din motive ecologice, desigur). Modelele sunt originale (cu un buzunar in care se intorc cand nu le folosim). Insa am descoperit ca materialele sunt asa de proaste si cusaturile slabe incat demersul ecologic e doar facut sa vanda (ca nu le schimbi la fiecare tura de cumparaturi, dar la cateva esti obligat). Asadar, concluzia vorbariei mele e ca sunt tare bune sacosele tale rezistente. Iata, publicitate directa si precisa.
    La mai multe sacose!
    Lu

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Multumesc, Lu. De cateva luni de cand le lucrez, am avut sansa sa le si testez si chiar mi se par in regula. Nu sunt nici asa de greu de intretinut, si sunt mult mai placute (nu doar mai practice) decat pasticele cu care ajung sa umplu cosul de gunoi. Inca ma chinui sa obtin si eu buzunarul acela in care sa le intorc.. sper sa-mi iasa intr-un fericit final. :) Kisses, draga Lu.

    RăspundețiȘtergere