sâmbătă, 7 iulie 2012

Dark chocolate & Orange syrup icecream

Inghetata aceasta este o adaptare dupa o reteta goodfood ce nu da gres. Am amestecat cu telul 200 gr de Hulala, cu 300 gr de lapte condensat, si 200 de iaurt gras, acum ma gandesc ca trebuia sa merg pe grecesc in loc de cremoso, dar oricum a iesit delicioasa (la latitudinea mai multor prieteni rasfatati!).
Dupa ce le-am amestecat, am pus niste ciocolata neagra tocata, si am turnat in casolete (ce suporta congelatorul) , apoi am facut niste dare de sirop de portocale ramas de la reteta asta  si le-am amestecat usurel cu un bat de frigarui, scobitoare, ce va vine la indemana. Deasupra am mai adaugat niste bucatele de cioco.

Rezultatul: o inghetata aspectuoasa, usoara, si aromata pentru zilele astea toride. 


:) Ena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu