duminică, 27 februarie 2011

Sacosa reloaded

Tot speram o sedinta foto cum se cuvine, pentru ca uite.. a nins, e frumos, a iesit si soarele, lumina de afara e  mai buna, etc. Dar.. nu stiu cum se face, in parc am ajuns, gentile/sacosele erau la mine, aparatul foto, nici o scuza nu mai aveam. Si cand ma apucam sa le expun, ma uit la ochii fii-mi celei mici... SE INCHIDEAU! Repede, strange gentile, inchide aparatul, ia copilul in brate si ...acasaaa!

Dar, am zis ca fac o sedinta foto, chiar daca nu e una reusita, una romaneasca, incropita si improvizata, asa ca am luat sacosele la cumparaturi si... well, iata ce a iesit! Enjoy! :D

The Red Shopping Baggy Bag :D


Produsele "expuse" sunt evident cele care au intrat cu succes in sacosa. :)

The GO Green Shopping Bag
The "Oh, so natural" :P

Ultima nu are captuseala, naturala... si simpla, pe deasupra. :))


Si pentru moment, that's that! :)
xoxo,

Ena.

marți, 22 februarie 2011

Ceai revigorant cu pulpa

Iata reteta de ceai a unei cunostinte (care sustine sus si tare ca nu a racit in 8 ani, iar acest ceai este unul dintre motive), un ceai revigorant, bun si sanatos.
Este foooarte greu de facut asa ca o sa pun poze, cu fiecare etapa in parte, lux de amanunte, etc. :)
Se iau 2 lamai (aveam doar una, asa ca pe cealalta am inlocuit-o cu succes cu o portocala) si se taie felii, nu oricum, de 5-6 mm (zice persoana in cauza).

Feliile se pun intr-un ibric si se acopera cu apa (2 cani, adica) si se pun la fiert. Cat timp fierb, cautati mierea si aduceti-o in apropiere, se pregatesc canile, o lingurita (v-am spus doar, complicat!..).

Cand au fiert feliile de citrice bine, se toarna ceaiul in doua cani, se pune cam o lingurita de miere in fiecare, se garnisesc cu biscuits, cookies, biscotti, whatever.

In sfarsit, se gusta, se amesteca iar cu lingurita sperand sa mai fie ceva miere netopita, se gusta iar, se mai adauga miere si in sfarsit se bea. :D Buuun!
Acum ca am salvat omenirea de raceala, ma pot apuca de treburi, cu multumirile de rigoare pentru reteta, revigorare, etc. :)

Ena

luni, 21 februarie 2011

Perioada italiana (si o sacosa de cumparaturi)

Am decis sa acord mai mult timp si spatiu perioadei mele italiene, pentru ca uite, se tot intinde de-o vreme si-mi acapareaza viata... Macar sa am ceva sa-mi amintesc din "find"urile ei, din farmec, mirosuri, gusturi, melodii, accent (pe care sper sa-l dobandesc, intr-o buna zi, atunci cand vorbesc italiana). :)

Azi am ascultat la radio, pe cand coseam de zor la o sacosa de cumparaturi (sau cum ii spun americani: Tote Bag), o melodie care mi-a amintit cum o cantam in tinerete (mda..). Cred ca si voi o cantati pe vremuri, asa ca, iaca, rememorati cu mine.


:) Super!

Si, da, va arat si sacosa. Sa ne imaginam, iesim afara, in drum spre market fredonam "forte forte ti vorrei", ajungem la market, cumparam: baghete, mozzarella, portocale pentru fresh (toate astea incap in sacosa, garantat, dimensiuni 38/45cm), pomodori, "grazie" vanzatoarei amare, ignoram si gerul, continuam sa fredonam "bello e impossibile", dar possibile acum: Mic Dejun italian cu bruschetta. :)


Bacio, Ena.